Mauritius 2013

Freitag, 06. Dezember 2013
Robert Speth auf Mauritius

Mauritius 2013

"Constance Le Prince Maurice: Saturday 16th November at Barachois Restaurant 
Chef Speth visited us in March as one of the participating chefs in the Bernard Loiseau Culinary Festival 2013. Having worked his way up through the kitchen of the Chesery since 1984, Chef Speth was rewarded in 1998 with a Michelin star and again in 2005 when he was named Chef of the Year by GaultMillau. Chef Speth believes in simple, uncomplicated cuisine based around the very best ingredients from the most basic vegetables and spices to the finest delicacies. With a love of seafood he creates dishes using techniques from French, Italian and even Asian cuisine."

Im November 2013 war Robert Speth zu Gast im Constance Le Prince Maurice und im Constance Belle Mare Plage Hotel auf Mauritius. Hier kochte er an zwei Abenden im Restaurant Barrachois und im Deer Hunter für die Gäste der Hotels.

Le Prince Maurice ist ein sehr schönes, kleines und ruhiges  5-Stern Hotel mit 2 angegliederten Golfplätzen. Wenn man am Nachmittag Golf spielt, steht der Golfwagen mit Getränken schon bereit und die meisten Golfspieler haben schon 18 Loch (in der grössten Hitze) hinter sich.